SharePoint-ratkaisut helposti

SharePoint

kehityksen ei tarvitse olla raskasta tai kallista.

Rautaista SharePoint-osaamista

SharePoint on monelle organisaatiolle vain dokumenttien tallentamiseen tarkoitettu väline. Se on sama asia, kuin käyttäisi Aston Martinia kauppakassina.

Olemme työskennelleet SharePointin parissa vuodesta 2007 lähtien. Olemme toteuttaneet kymmeniä intra- ja extranetejä, portaaleja, sovelluksia ja dokumenttienhallintaratkaisuja sertifioidulla osaamisella ja kaikilla mahdollisilla SharePoint-versioilla. Tiimillemme on kertynyt vahvaa toimialaosaamista muun muassa palveluyrityksistä, julkiselta sektorilta ja valmistavasta teollisuudesta.

Verkkosivut ja verkkopalvelut

QuickStart-tuotteilla ketterästi alkuun

SharePoint on markkinoiden monipuolisin alusta, mutta tyhjältä pöydältä kehittäminen vie aikaa, rahaa ja resursseja. 

Sen vuoksi kehitimme sinulle QuickStart-tuoteperheen. Saat Intranetin, extranetin, dokumenttienhallinnan, tiimityöratkaisut ja projektinhallintatyökalut käyttöösi ennätysnopeasti. QuickStart-ratkaisumme sisältävät suuren joukon ominaisuuksia, joita et SharePointista oletuksena löydä.

Näitä ovat mm. organisaatiosi mukainen yksilöllinen ulkoasu, mobiiliystävällinen käyttöliittymä, monipuoliset nosto-ominaisuudet, kohdennetut tiedotteet ja niin edelleen.

Tuotteistettu käyttöönottomallimme varmistaa, että käyttöönotto etenee sujuvaasti ja henkilöstösi oppii käyttämään SharePointia. QuickStart sopii Office365-ympäristöön ja paikallisiin asennuksiin.

Sinua palvelee

Jani Laakso

Sales and Marketing Manager
Puh. 040 1837 447
jani.laakso@jppsoft.fi

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi, niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva ratkaisu

Please write no text here
*
*