Oilon verkkopalvelut

Mobiilikäyttäjien osuus kasvoi vuoden aikana

27,6%

Myös Oilonin verkkopalveluissa on erityistä lämpöä

Oilon on suomalainen vuonna 1961 perustettu ympäristö- ja energiateknologian perheyritys. Pitkän historiansa aikana se on hankkinut merkittävän maailmanlaajuisen markkina-aseman. Oilon valmistaa polttimia ja polttojärjestelmiä, teollisuuslämpöpumppuja ja kylmäratkaisuja sekä erilaisia kiinteistöjen lämmitysratkaisuja, kuten maalämpöpumppuja, polttimia ja aurinkolämpökeräimiä.

 

Verkkopalveluiden laaja kirjo

JPP-Soft on toiminut Oilonin yhteistyökumppanina jo lähes kymmenen vuoden ajan. Olemme kehittäneet Oilonille verkkosivuston lisäksi intranet- ja extranet-ratkaisuja, verkkokaupan sekä räätälöidyn takuu- ja huoltojärjestelmän. Viimeisimpänä kehitystyönä muutimme Oilon.com-sivuston ulkoasun mobiiliystävälliseksi.

Verkkosivut ja verkkopalvelut

"JPP Softin avulla Oilonin nettisivut päivitettiin mobiililaitteille soveltuviksi, ja paremmin asiakkaidemme tarpeita vastaaviksi."

- Marika Pitkänen, Oilon Oy

 

Tavoitteena palveluiden helppo käytettävyys

Oilonin verkkopalveluita käytetään maailmanlaajuisesti ja niiden rooli ulkoisessa ja sisäisessä viestinnässä on suuri. Vaikka yksittäsisiä palveluita on monta, kävijät tunnistautuvat yhden single sign-on ikkunan kautta, mikä tekee palveluiden käytöstä vaivatonta. Käyttäjätilit on integroitu suoraan AD:sta, joka puolestaan helpottaa niiden ylläpitoa.

 

Tekniikat: HTML, CSS, PHP, Ektron

Sinua palvelee

Juha Kerminen

Web Designer
Puh. 044 713 0271
juha.kerminen@jppsoft.fi

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi, niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva ratkaisu

Please write no text here
*
*